activiteiten

New year's dinner: Eindejaarsfeest voor bedrijven in het kasteel van Lebbeke. Verschillende bedrijven hebben het zelfde probleem, ze hebben 2,5,10 personeelsleden en willen een nieuwjaarsfeestje organiseren.
Natuurlijk kan je hiervoor geen zaaltje afhuren en een DJ zou ook moeite hebben om de ambiance erin te brengen. Lebbeke Bruist! engageert zich ervoor om deze bedrijven samen te brengen en hen een sfeervol New Year's dinner aan te bieden in een mooie locatie. U hoeft naar niets te kijken wij doen alles voor u.
Met een forfaitprijs zal je achteraf ook niet voor verrassingen komen te staan. En ons Lebbeke Bruist! DJ team staat klaar om de dansvloer op zijn grondvesten te laten daveren.
Wil je meer weten aarzel dan niet en contacteer ons: info@lebbekebruist.be

Bieratelier, Comedy Ontkurkt : Een biertje proeven in een sfeervol kader?
Kom genieten van verschillende (onbekende) brouwsels. Doorheen de zaal galmt de muziek van de drank. Voor de hongerigen zijn er hapjes voorzien. Voor meer informatie info@lebbekebruist.be

Parochierock: 5 verschillende kerkpleinen (Heizijde, Wieze, Lebbeke centrum, Lange Minnestraat, Denderbelle), 5 verschillende zondagen in juli, augustus en begin september, 5 verschillende groepen. Een evenement waarbij live bands de pannen van de kerktoren spelen, waar het publiek kan genieten van een fris drankje en de inkom GRATIS is. Lebbeke Bruist! on tour, de voorgaande edities waren een schitterend succes, op naar de volgende editie! Voor meer info contacteer ons via info@lebbekebruist.be

Jaarmarkt Lebbeke: Ook op de jaarmark is Lebbeke bruist! aanwezig. Kom in onze stand genieten van heerlijke cava met een muziekje op de achtergrond.
Wij geven tijdens de jaarmarkt een dinner voor twee personen in het Kasteel van Lebbeke weg! Je kan ons vinden ter hoogte van het Kasteel van Lebbeke.
Voor meer info: info@lebbekebruist.be

Intreden van Sint Maarten: Een evenement voor onze allerkleinsten kon in ons gamma niet ontbreken. Begin november komt de heilige man naar Lebbeke waarna hij op bezoek gaat bij alle andere verenigingen, winkels, scholen,…. Als verwelkoming organiseert Lebbeke bruist! een groots feest in CC De Biekorf. Wij hebben via via vernomen dat de sint wel 20 pieten zou meebrengen en een pakje voor ALLE brave kindjes. Meer nog, alle kindjes zijn welkom begin november in CC De Biekorf om de Sint te ontvangen. Breng uw ingekleurde tekening mee zodat je deze persoonlijk aan de Sint kan afgeven! De tekening is te downloaden via onze site www.lebbekebuist.be. Voor meer informatie info@lebbekebruist.be

foot
Design by Raf VdB